Hopp til hovedinnholdet

Jeg har begynt å skulke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år, som har begynt å skulke. Og det har dessverre blitt en uvane. Jeg har gjort det i sikkert 2 uker tilsammen. Jeg er egt. ganske skoleflink og har ikke problemer med skolen på den "måten". Men jeg får så utrolig lett hodepine, og blir lett sliten. Så ofte orker jeg ikke psykisk eller fysisk og dra på skolen. Men d har blitt en uvane :( Foreldrene mine har ikke funnet det ut, men jeg har lyst til å fortelle d, men jeg vet ikke hvordan. Og jeg har lyst å slutte å skulke, men jeg finner ikke motiviasjon. Jeg vet at de dagen jeg er sliten psykisk og fysisk og ikke orker skole, vil ikke mamma og pappa la meg bli hjemme. Da føler jeg at jeg må skulke! Har dere noen tips/råd?

SVAR

Besvart 01.06.2016 19:54:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle