Hopp til hovedinnholdet

Jeg starter på ungdomsskolen, men klassen min er helt forferdelig. Jeg gruer meg sånn. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg starter på ungdomsskolen, men klassen min er helt forferdelig... Jeg kommer i samme klasse som 2 av de slemmeste gutta fra barneskolen, og 1 av de slemmeste jentene fra barneskolen... Og for og ikke glemme en dude fra en annen skole som er helt forferdelig... Jeg snakka med han på et ball en gang, og han var drit slem! Argh, jeg gruer meg så... Jeg kan ikke bytte klasse, og vil ikke bytte skole... Eller det hadde egt ikke gjort noe om jeg bytta skole, bortsett fra at jeg og vennina mi har venta i 10 år for og starte på samme skole, og når det endelig skjer så kan ikke jeg bare feige ut... Jeg hvet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har tenkt og snakke med mamma, men hun kan ikke gjøre noe med det. Også ville jeg høre hva dere har og si først.

SVAR

Besvart 17.08.2016 09:17:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle