Hopp til hovedinnholdet

To jenter klemmer på skolen og får tilsnakk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no idag så opplevde je noe rart syns je, det var at je og kjærsten min ( jente ) vi klemte og gjør som andre kjærste par gjør men vi kysser ikke. Men så kommer det en lærer og sier at han skal prate med oss mei og hu, og så sier læreren at vi ikke kan klemme hverandre osv.. Men vi ser at andre kjærste ( gutt og jente ) gjør. Men som sakt så kysset vi itte men det gjør de andre kjærste paret men vi fikk til snakk og lærer sa at vi ikke kan klemme hverandre mer. Har de lov tilbå si sånt til oss men de andre får lov som gutt og jente får lov. Hvem burde je kontakte for at de ska slutte å si sånt til oss.. Og hvorfor sier de det. :( liker ikke at de sier sånt til oss hilsen mei :) håper je får svar fort så je får gjort noe med det :)

SVAR

Besvart 26.08.2016 15:42:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Hva er diskriminering?

Diskriminering kan forklares med at noen behandles forskjellig på en usaklig måte. Dette kan skyldes manglende kunnskap, og ikke et ønske om å behandle folk forskjellig.

 

Les mer
account_circle