Hopp til hovedinnholdet

Lite motivert for skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg begynte i 9.klasse for 3 uker siden. Og jeg har allerede strøket på ALT av prøver og oppgaver vi har hatt så langt. Jeg strøk i omtrent alle fag i fjor også, munnlig og skriftlig. Når jeg gikk på barneskolen, var jeg veldig skoleflink. Jeg var liksom en av de "smarteste" hvis dere skjønner. Men i fjor og i år, klarer jeg ikke lenger å følge med på alt av skole. Jeg er nå ganske lite motivert til å gjøre lekser, og øve til prøver og sånn. Jeg kan ikke huske sist gang jeg rakk opp hånda for å svare på et spørsmål. Jeg føler meg ikke noe motivert til skole i det hele tatt. Men jeg lurer på hva er konsekvensene om jeg gjør det like dårlig i år som i fjor? Liksom med vgs? Og jeg vet ikke hva jeg skal jeg gjøre! Jeg føler meg så mislykket på skolen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Hjelp!

SVAR

Besvart 09.09.2016 21:09:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle