Hopp til hovedinnholdet

I hvilke utdanninger må man ha matte S1 + S2?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går på studiespesialiserende i 3 klasse. I 2 klasse hadde jeg programfagene: geofag 1, geofag 2, biologi 1 og S1-matten. I 3 klasse har jeg programfagene: Biologi 2, Psykologi 1, Rettslære 1 og S2-matte. Vet jeg har et for mye fag nå i 3 klasse. Men jeg aner ikke hvilket fag jeg skal ta vekk. Jeg vil ha fordypning i realfag. Og jeg har fordypning i Geofag. Jeg lurte på hvilken utdannelser som krever s2 matte for å komme inn? Vet det er står på nettet, men jeg vil vite gjerne vite alle (i hvertfall nesten, hvis du kan:)). På nettet sto det bare biologi, geofag og medisinstudiet som krever det bla. Jeg er veldig usikker på om jeg fortsette med s2-matte, synes den er vanskelig. Jeg er veldig redd for å styrke på eksamen i matte eller biologi. Helsing me

SVAR

Besvart 20.11.2016 22:38:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle