Hopp til hovedinnholdet

Bestevenn som er bedre enn deg i alt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Begynte på ungdomsskole nå i høst. Jeg kom i samme klasse som bestevenninnen min. Og det er bra. Det er bare det at hun er bedre enn meg i alt! Hvi jeg får en 5 er på en matteprøve får hun 6. Hvis jeg får 4 i samfunnsfag får hun 5 eller 6 osv. Og det hjelper ikke at lærerne liker henne bedre en de liker meg. De gir henne alltid mer oppmerksomhet en de gir til resten av klassen. Før vi skal få tilbake en prøve, tekst osv. Sier hun alltid at hun har gjort det utrolig dårlig og at hun ikke har øvd, men så får hun 5. Hvorfor tørr hun ikke si at hun har øvd masse? Jeg synes det er urettferdig at hun får 5 uten ha øvd mye, mens jeg får 4 og har øvd hele den siste uka før prøven. Jeg prøver å være glad på hennes vegne, men jeg får det ikke til. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.12.2016 16:23:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle