Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli toller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har sinnsyk lyst til å bli toller og noe jeg har plutselig i fjor blitt intressert i men jeg lurer bare på om det er vanskelig å komme inn i toller studiet eller hva den nå kalles, har 3.5 i snitt området er det bra nok for å bli toller eller komme inn på toller studie? hva er jobbsjansene? er det en ganske populær studie med masse konkuranse? kan man jobbe som toller i bare fly plasser osv eller i en by som for eksempel skien(der jeg bor) trenger man å være fysisk sterk, som ekte sterk og bøff ut(er litt tynn) takk for alle svarene :)

SVAR

Besvart 15.12.2016 10:26:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Fagskole – noe for deg?

Fagskoler er korte, yrkesrettede utdanninger og er et alternativ til universiteter og høyskoler. Om du vil fort i jobb, eller du ikke har studiekompetanse og ikke ønsker å ta påbygg, kan fagskoler være et godt valg for deg.

 

Les mer
account_circle