Hopp til hovedinnholdet

Taushetsplkt. Hva kan lærere si om andre elever i klassen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Eg skal fortelle om en hendelse som har skjedd på skolen. Foreldrene min pleier og ha møte med skolen vær måned, og så skulle møte være på lærerrommet sånn at alle vennene mine så at foreldrene mine gikk inn dit (eg var ikke på skolen den dagen) etter noen timer Når kontaktlæreren min kom inn så sa hun at grunnen til at eg ikke hadde dere i naturfag var fordi eg var i møte med ppt og noen foreldre, så spurte en elev om det var foreldrene mine (hun som skriver til dere) og så sa en annen elev "Ja for eg og så de". Så sa kontaktlæreren "JA, men det kan eg ikke sei" HUN sa jo JA. har hun lov å si til klassen hvem hun har vært i møte med som foreks. PPT og foreldrene til en i klassen?? Eg fikk vite dette av min beste venn og flere reagerte på hvorfor hu sa det høyt i klassen, er dette bråt på taushetsplikten? Eg var ikke på skolen den dagen, og eg vet at hadde eg vært der hadde hun ikke tørt å si det hun sa, har sagt det til foreldrene mine og de ble sjokkert. håper på svar! :(

SVAR

Besvart 06.02.2017 20:48:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle