Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Finnes det folkehøgskoler som tar inn ungdom 16 år?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 15 år (10.klasse), som har skikkelig lyst til å ta friår 1vgs. Grunnen til dette er pga jeg har depresjoner, og sliter veldig i skolehverdagen allerede nå. Skulket skolen 2 uker, pga sosial angst. Jeg vil utnytte dette friåret til å bli bedre, være sosial og få hjelp. Får nå hjelp av skolen, helsesøster, og muligens bup. Men, finnes det folkehøgskoler som tar inn ungdom 16 år? Jeg fyller 16 i sommer. Jeg trenger virkelig dette friåret til å klare opp i tanker og følelser. Føler meg stresset over vgs nå, pga jeg sliter så mye nå. Så lurte på som sagt om det finnes høgskoler 16+. Jeg bor i hedmark fylke, så hadde vært fint om det fantes noe her, om ikke det er muligheter for i et annet fylke. Tusen takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer