Hopp til hovedinnholdet

Får jeg problemer hvis jeg velger engelsk fordypning på ungdomsskolen? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal fylle 13 år. Men jeg har et spørsmål. Jeg tenkte å velge engelsk fordypning på ungdomsskolen, men vennene mine sier at jeg får problemer. MEN hva slags problemer får jeg?? De sier at det er ikke lurt å ta engelsk, men jeg tenker sånt hvis man tar tysk så kan man snakke det i Tyskland osv..Jeg vet at hvis jeg velge engelsk fordypning, så må jeg et år om igjen med språk. Men tanta mi har sagt at jeg burde ta engelsk fordypning, også vietnamesisk i videregående, hun sa også at når jeg begynne på videregående skal hun bli med meg til læreren kontor eller rektor, for at jeg skal slippe 1 år med språk. Men jeg vet ikke....vennene mine sier at jeg ikke burde, og jeg aner ikke hva jeg skal velge. Men jeg lurer bare på hva skjer hvis jeg velge engelsk? Er det farlig? Får jeg problemer? Håper jeg får svaret

SVAR

Besvart 24.03.2017 14:15:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Språkvalg på ungdomsskolen

På ungdomsskolen kan du velge mellom fremmedspråk, norsk/samisk fordypning eller engelsk fordypning. Hva bør du velge?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole? Vil du forbedre karakterene dine? Da kan du ta eksamen i fagene som privatist.

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv.

 

Les mer
account_circle