Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle alt stresset lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg vil bare starte med å si at jeg er så utrolig skolelei. Jeg stresser hele tiden og det tar altfor mye tid av livet mitt. Klarer ikke å kose meg på en ferie en gang fordi jeg er så stresset. Hater skolen så sykt mye, kan seriøst ikke beskrives. Har gode karakterer men jeg føler det er et press på å være så flink og "perfekt"og det er rett og slett forferdelig slitsomt. Skolesystemet burde seriøst skjerpe seg - prøver, framføringer, innleveringer HELE TIDEN. Ungdommen har ikke tid til noe annet, man blir rett og slett utslitt av skolen. Stresset tar overhånd og har vondt flere steder i kroppen til tross for at jeg trener en god del. Det er for mye, alt for mye. Jeg blir så fort irritert på familien og andre ting..får så dårlig samvittighet etterpå. Dessuten bor jeg i en by jeg HATER, og da mener jeg det virkelig..Får alltid bare høre "alle må igjennom det", "det går bra" osv. jeg vet ikke hvordan jeg skal takle stresset lengre. Klarer ikke mere. Nok er nok. INGEN skjønner meg.

SVAR

Besvart 23.04.2017 17:50:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle