Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan bli mer pratsom og mindre sjenert?

account_circle

SPØRSMÅL

Veit ikke helt om jeg tok på riktig emne men... hei jeg er en jente på 13 år som skal begynne på ungdomsskolen til høsten. Men jeg har et problem: det er at jeg er unormalt sjenert:( og det er jeg veldig lei av å være. Jeg rekker aldri opp handa i timene, jeg leser aldri frivillig høyt i klassen. Jeg begynner heller aldri og snakke med folk hvis ikke de snakker til meg først. Men jeg vil ikke at det skal fortsette sånn når jeg begynner på ungdomsskolen. Kan dere gi meg noen råd eller tips eller si hva jeg kan gjøre med det?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer