Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli mer pratsom og mindre sjenert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Veit ikke helt om jeg tok på riktig emne men... hei jeg er en jente på 13 år som skal begynne på ungdomsskolen til høsten. Men jeg har et problem: det er at jeg er unormalt sjenert:( og det er jeg veldig lei av å være. Jeg rekker aldri opp handa i timene, jeg leser aldri frivillig høyt i klassen. Jeg begynner heller aldri og snakke med folk hvis ikke de snakker til meg først. Men jeg vil ikke at det skal fortsette sånn når jeg begynner på ungdomsskolen. Kan dere gi meg noen råd eller tips eller si hva jeg kan gjøre med det?

SVAR

Besvart 25.04.2017 21:46:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle