Hopp til hovedinnholdet

Synes skolen er vanskelig, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg synes det er vanskelig på skolen på alle fag. Når jeg sier det til lærerne sier ditt beste er bra nok men, de lyver. De gir meg alltid kommentarer som sier på en måte ditt beste er ikke bra nok. De sier jeg må øve mer men de mener det på alle fag og da blir jeg bare sliten og jeg får ikke noe fritid. Og helsesøsteren er borte på grunn av tvillinger. Og dette året slutter den læreren som forstår meg godt. Hva skal jeg gjøre? Når vi har skriveøkter i engelsk skriver jeg ingenting fordi jeg er for dum. Er det noen krise hvis jeg får 1? Jeg har også lyst å henge med gutter men de vil ikke henge med meg fordi jeg ikke er kul. Har du noen tips på hvordan de vil være med meg? Imens maser lærerne på meg at jeg må ha flere venner men det er de som ikke vil være sammen med meg. Jeg er så travel at jeg får hodepine. Ingen forstår. Noen tips eller måter å lære på som hjelper meg. Fra en flirfull jente med beskymringer!

SVAR

Besvart 02.06.2017 12:08:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle