Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg ha varsel hvis karakteren går ned?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg går i 10. klasse og nå nærmer det seg jo skoleslutt. På denne tiden er det jo mye som skjer med eksamener og ulike karakterer som skal settes. Jeg har i hovudsak to spørsmål: 1. Før så var det vel slik at man skulle få beskjed, både muntlig og skriftlig, hvis karakteren i et fag sto i fare for å rykke ned. Er det slik enda? og hvis ja, i hvor god tid skal man få beskjed? Og hvis man da ikke får beskjed, hva skjer da? 2. Kan eksamenskarakteren påvirke standpunktkarakteren i et fag? hvis ja, hvor mye har den å si? Håper på svar så fort som mulig!

SVAR

Besvart 30.05.2017 14:08:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Muntlig eksamen - Hvordan fungerer det?

Hvor lenge varer muntlig eksamen? Når får jeg vite oppgaven? Hvem bestemmer hvilken karakter jeg får? Det er mange som har spørsmål om muntlig eksamen - Vi har laget en oversikt over hva du kan forvente deg.

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
account_circle