Hopp til hovedinnholdet

Vi skal på klassetur og jeg har angst for å sove borte, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal starte i vg1 nå. Det gleder jeg meg masse til. Men så skal vi på en fjelltur i fem dager og jeg har skikkelig angst for å sove borte. Dagene før vi skal dra klarer jeg ikke spise klarer ikke hygge meg og får nesten ikke sove om nettene. Det er bare en klassetur nå til høsten. På ungdomsskolen var jeg ikke med på Berlinturen vi hadde. Hva skal jeg gjøre ? Det er så flaut. Jeg burde bare bli med på turen, men så tenker jeg at mitt beste er å ikke være med. Jeg gråter så mye og har det så vondt. Noen ganger synes jeg det bare er best om jeg kunne dø! Har løpt ut i skogen flere ganger i håp om at jeg ikke skal bli funnet. Men så vil jeg hjem etter en stund. Hjelp meg !

SVAR

Besvart 18.08.2017 21:54:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle