Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg utestengt og er deppa. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nettopp startet i 8.klasse og jeg er veldig misfornøyd. Jeg føler jeg blir veldig utestengt og jeg er deppa hele tiden. Jeg har en bestevenn på skolen men hun er der nesten ALDRI ( hun har ikke fortalt meg grunnen) jeg har ingen å være med på skolen og jeg trives ikke i det hele tatt. Jeg har hatt mange problemer med jentene i klassen på barneskolen og jeg føler at det skjer igjen! :( har veldig lyst til å bytte ungdomsskole men den ungdomsskolen jeg vil bytte til er i nabokommunen. Søskenbarnet mitt går der og alle de andre vennene mine:( hva skal jeg gjøre? Mvh jente 13

SVAR

Besvart 01.09.2017 08:38:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle