Hopp til hovedinnholdet

 Spørsmål om ADD og medisiner. Spørsmål om skolehverdagen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg var hos adhd spessialist hos ppt for2 dager siden tok en add test pà svaret pà testen sa han at han kunne han si at tydet syerkt på add han sa at de var ganske kraftig. Han sa og at han skulle snakke med en lege om min sitvasjon og om medisiner han snakket om ritalin. Jeg er 15 år og kan ikke en gang klokka og jobber med 3klasse pensum i mate går i 9klasse. Er de sansynkig at jeg får medisiner og hvist jeg får de er de mulig at jeg blir mye bedre. Har slit med dette siden 1klasse. Han sa til med der med en gang han så test resultataet at jeg kunne kalle de add. Han vil og ha møte med skolen. Føler at jeg er den eneste som sliter så mye

SVAR

Besvart 07.09.2017 11:29:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle