Hopp til hovedinnholdet

Teller karakterene i 8. klasse? Jeg vil bli lærer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ung.no! Jeg har nettopp begynt på ungdomsskolen, og gjør det bra i fagene så langt. Jeg har fått 6-ere på to engelske grammatikkprøver, pluss en 6- på en engelsk muntlig presentasjon. I tillegg har jeg fått 5+ i min første KRLE-prøve. Men, i kunst og håndverk fikk jeg en 3-er i min aller første oppgave, og i første oppgave på valgfag fikk jeg 3+. Jeg er litt bekymra for at valgfag og K/H skal ødelegge karaktersnittet mitt, men har 8. klassekarakterene noe å si for videregående opplæring? Jeg vil bli grunnskolelærer, og vil ikke at to fag skal ødelegge alt. Takker for svar!

SVAR

Besvart 05.10.2017 14:37:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
account_circle