Hopp til hovedinnholdet

Mamma er aldri fornøyd med meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 9 klasse og jeg får av og til litt dårlige karakterer, fordi jeg får hjerneteppe under press. Mamma kjefter alltid på meg og sier «kan ikke du være litt mer som storesøstera di?» og jeg orker ikke mer. Hun er aldri fornøyd og hvis jeg får gode karakterer sier hun bare «kan ikke alle karakterene dine være sånn?» Jeg blir i tilleg mobbet på skolen og mamma sier bare «hvis de plager deg så kan du bare gå din vei.» men når jeg gjør det sier hun «du kan ikke løpe fra problemene dine.» hun er aldri fornøyd og kjefter på meg hele tiden og jeg hater det. Hun tror hun gjør det som er best for meg, men jeg trenger ikke en irriterende mamma som aldri er fornøyd og bare kjefter. Jeg vurderer om selvmord er den eneste måten jeg kan slippe å være en skuffelse og hun kan se hvor lite jeg bryr meg, og jeg slipper å leve med en som maser etter meg hele tiden. Og ingen kan mobbe meg og plage meg mer. Jeg tør ikke snakke med noen fordi jeg bare blir en større skuffelse. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.10.2017 09:12:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle