Hopp til hovedinnholdet

Blir utrolig sliten av meg selv og skammer meg over alt jeg ikke får til.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tenker på veldig mye og har egentlig alltid gjort det. I mange år har nok slitt med en spiseforstyrrelse (ingen vet noen ting om dette, jeg forklarer meg bort), jeg har gjort selvskading et par ganger, presser meg selv til det ytterst på så mange områder, har vært overtrent og måtte ta mange ukers pause fra idretten, tenker at jeg må over 5 i snitt, bekymrer meg unødvenig mye, og kjenner på press. Dette har ikke noe med familien eller venner å gjøre, ingen forventer noen ting og er bare snille. Likevel jeg er til tider så utrolig sliten av meg selv og skammer meg over alt jeg ikke får til. Alt jeg burde rukket, fått til og klart. Tenker at usikkerhetene r en del av ungdomsstiden, men tror jeg går å bærer litt for mye bagasje selv. Tror jeg kunne trengt noen "uten i fra" å snakke med, noen jeg ikke kjenner og som jeg kan få litt hjelp av. Men også dette synes jeg er utrolig flaut og vil helst klare det, som alt annet selv. Har dere noen tips og råd? Hilsen en sliten jente

SVAR

Besvart 29.10.2017 19:06:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle