Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes det sosiale på skolen er ufattelig vanskelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettop begynt i 1 klasse på videregående. Jeg synes det sosiale er ufattelig vanskelig. Jeg prøver og prøver hele tida men blir halveis ignorert og får ganske frekke svar tilbake når jeg prøver å snakke med noen, spesielt på klassegruppa vår på facebook. Jeg stoler ikke på noen lengre for da vi først begynte så gikk det helt ok med det sosiale men nå vil ingen ha meg med på noe mer. Jeg er lei av å ta initiativ som ikke funker mer. Jeg aner ikke hva mer jeg kan gjøre. Jeg takler ikke flere sosiale situasjoner. Jeg tørr ikke snakke med foreldrene mine mer for de tror alt går så greit. Jeg vet ikke hvem jeg kan gå til lengre vis jeg synes det er vanskelig for han ene jeg ble kjent med i klassen vil ikke snakke med meg mer. Litt av grunnen var fordi jeg fortalte ham for mye men nå vil han ikke snakke med meg mer.. Har ingen. Kjenner ingen. Vurderer nesten å droppe ut for det blir for mye. Det verste er at det forventes at jeg skal kunne takle dette siden jeg går på videregående.

SVAR

Besvart 02.11.2017 21:23:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trives du på skolen?

Skolen din skal sørge for at du trives der. Hvis du ikke gjør det, må du si ifra til læreren din eller helsesøster.

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Sveip deg til venner

Sliter du med å finne venner? Da er kanskje en venne-app noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle