Hopp til hovedinnholdet

Har det veldig vanskelig hjemme 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en 13 år gammel jente. jeg har ADHD og jeg slitter med og få gode karakterer på skolen. mamma og pappa er skuffet over meg og sier at jeg ikke kommer til og få jobb. jeg får mye kjeft og føler at ingenting jeg gjør er bra nok. jeg prøver så godt jeg kan. men det er ikke bra nok. jeg føler meg dårlig i alt. jeg er adoptert og jeg syntest at livet mitt er dritt. tenker ofte på og ta livet mitt. lurer ofte på hvorfor jeg lever. hva var meningen med og føde meg liksom. jeg har altid vært det barnet ingen liker. eller det er sån jeg føler det. jeg vil virkelig dø. men jeg vil liksom ikke ta livet mitt heller. og jeg vil ikke si i fra til noen og kommer ikke til og gjøre det heller. jeg er redd for og få kjeft. det får jeg altid. som når jeg får 3 i både matte og naturfag blir det en stor krangel hjemme. føler at jeg faktisk aldri har hørt mamma eller pappa si noe possitivt om meg. bare hvor skuffet de er. jeg går i 8 klasse. håper jeg kan få hjelp sån at jeg ikke tar livet mitt.

SVAR

Besvart 04.11.2017 10:53:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle