Hopp til hovedinnholdet

Gjorde en dårlig eksamen i muntlig. Kan jeg klage eller få skriftlig? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17 år som tok privatisteksamen i samfunnsfag (muntlig) og fikk en dårligere karakter enn det jeg hadde trodd jeg kom til å få. Så jeg bare lurte på om det er mulig om jeg kan klage på karakteren og ta privatisteksamen i samfunnsfag igjen, men denne gangen i skriftlig form i stedet. Jeg føler at jeg kan så mye om pensum, men jeg klarer bare ikke å uttrykke det. På skriftlig får jeg enda bedre karakterer og jeg kan ta meg god tid til å tenke. Dessuten har jeg litt sosial angst og jeg syntes det er vanskelig å tenke foran andre mennesker, og man vet jo aldri hva sensor tenker. Kan dere være så snill å komme med en løsning? Det er så synd at jeg får dårlig karakterer bare på grunn av dette, og jeg vet at jeg kan stoffet... :( Er så redd for at jeg ikke kan komme inn på det studiet jeg vil.... Hilsen Gutt, 17 år

SVAR

Besvart 20.11.2017 23:13:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
account_circle