Hopp til hovedinnholdet

Er dette en god nok grunn for å bytte skole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det varierer veldig på skolen nå for tiden om hvordan folk oppfører seg mot meg. De fleste jeg har blitt gode venner med og de jeg hsr vert venner med lenger ignorer meg bare mer og mer. Før hadde jeg nesten bare 1 venn og jeg sa ifra til mamma og helsesøster (har snakket med henne før om den psykiske helsa mi fordi jeg sliter veldig med megselv noen ganger) fordi jeg trengte flere venner, jeg fikk noen fler ettervert, men fikk også uvenner. Jeg føler at folk ikke gidder å være med meg mer. Jeg har spurt andre «populære» jenter om d er folk som går rundt å sier dritt om meg, men det er visst ikke det. Det hender at folk kommer med ganske stygge komentarer i hverdagen noe som passer veldig dårlig fordi det liksom er nå jeg trenger de komentarene minst! Jeg skulle ønske jeg kunne bytte skole. Jeg synes det er bedre å komme til helt nye folk (fordi de på skolen kjenner meg så godt at de begynner og bruke feil jeg har gjort i fortiden mot meg) Er dette go nok grunn til å bytte skole?

SVAR

Besvart 07.12.2017 07:41:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
account_circle