Hopp til hovedinnholdet

Hver gang jeg prøver å gjøre noe knekker jeg sammen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg fått alt for mange presentasjoner og stiler som må gjøres, og jeg har også en oppgave jeg skulle levert for en måned siden. Hver gang jeg prøver å gjøre noe knekker jeg sammen og en blanding av stress, depresjon og angst tar over kroppen min. Jeg sliter med å forstå oppgaver og det ender opp med at jeg gråter til jeg ikke får puste. Jeg kan ikke snakke med foreldrene mine for de tror jeg hele tiden sitter på telefonen, og forteller meg alltid at jeg «bare må sette meg ned å gjøre det», men det går bare ikke. Hodet mitt gjør alltid vondt når jeg prøver å jobbe, og nå føler jeg at jeg ikke orker livet. Jeg ville sefølgelig aldri tatt livet mitt, men jeg trenger en pause fra alt. Jeg har ingen å snakke om dette med. Lærerne er sikkert lei av at jeg aldri forstår noen ting. Jeg trenger virkelig hjelp.

SVAR

Besvart 04.12.2017 11:24:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle