Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så sykt lei av skolen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er så sykt skole lei, det er alt for mye stress med presentasjoner og prøver og alt den verdifulle fritiden skolen tar fra oss, jeg orker nesten ikke mer, jeg har så sykt lyst til å ta meg en pause men det kan jeg faen ikke fordi jeg er redd for at jeg skal gå glipp av noe som er viktig og trenger for å komme meg inpå den vgs jeg vil på, men så vet jeg alikevell at det jeg «lærer» på skolen er bare dritt som jeg ikke trenge og er verdiløst uten om matte, jeg har ingen skole motivasjon, altså alt vi «lærer» på skolen er dritt som ingen av oss får bruk for i fremtiden, jeg skjønner faen ikke hvorfor vi ikke endrer på skolesystemet vårt, jesus fuckin christ asså, det eneste som er gøy på skolen er friminuttene når jeg er med vennene mine, det er den eneste grunnen til at jeg «vil» på skolen, plis svar :(

SVAR

Besvart 05.12.2017 18:20:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle