Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hvilken videregående jeg skal velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har er problem, det er hvilken videregående jeg skal starte på til høsten. Jeg står imellom Valler og Nadderud VGs, flinke skoler. Jeg har veldig lyst til å komme opp til medisin studiet og trenger derfor toppkarakterer i alle fag, foreløpig ligger snittet mitt på 5,2 så ett stykke må jeg. Men dilemmaet mitt er at jeg er ganske høyt oppe i rangstigen og kjenner utrolig mane her i Bærum. Hvis jeg skulle ha startet på Valler, risikerer jeg å bli kalt for en taper aiden jeg går på nærdeskole, ikke dra ut så mange ganger, ettersom skolen har ryktet at den er sær og full av tapere fra alle ungdomsskolene, men samtidig vil det være enklere for meg å få bedre karakterer enn i Nadderud som har snitt på 5,1. Jeg vil også gå på Nadderud fordi miljø passer meg bedre, og er en av de mest sosiale skolene på fritiden, men da er jeg redd for at det blir drit vanskelig å få 60 studiepoeng. Disse 3 årene er viktig for meg, spesielt overgangen fra 10 til 1, ettersom mange vet hvem jeg er. Hjelp!

SVAR

Besvart 07.12.2017 12:16:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle