Hopp til hovedinnholdet

Hun føler at lærerne hennes ikke liker henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går på en skole der vi ikke er så mange i klassen, vi har 3 forskjellige lærere. De er veldig forskjellige å for å si det sånn, hovedlæreren vår er kjempe snill og hjelpsom. Hun som driver skolen. Men de 2 andre lærerene virker som de ikke liker meg noe spesielt, og siden jeg bruker litt tid på å lære ting blir de skikkelig irritert og frustrert når de hjelper meg. Yrket er innen skjønnhet og velvære. Da vi har kunder, spør jeg mye. De bare viser meg så går de. Akkurat som de forventer jeg skal kunne forstå alt med en gang. De er ikke sånn mot de andre i klassen min, det har gått så langt at jeg fortalte læreren min alt jeg følte. Jeg har grått flere ganger over dette. Jeg lurer på om det er meg det er noe galt med. Er det normal oppførsel fra de? Jeg gruer meg til vi skal ha de igjen, er redd for det skal bli være og de 2 lærerene skal bli skikkelig slemme mot meg. De er kjempe snille utenom når vi har undervisning. Er slitsomt å ha det Sånn.

SVAR

Besvart 11.12.2017 20:56:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle