Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for karakterene mine før jeg begynner på 10.trinn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 9.trinn og har veldig skummel/redd følelse inni meg til neste året. jeg får aldri karakter- 4,5 eller 6 i nesten alle fagene uten musikk og kunst & håndverk fordi de klarer jeg. jeg prøver å finne gode måter som kan få meg til å få disse karakterene og er veldig interessert i skolearbeid og jobber veldig hard og godt som jeg klarer og gir aldri opp. men det som er problemet er at jeg ikke har de beste måtene å øve til prøvene på! men jeg har prøvd å skrive stikkord og ikke noe mer. vi har ikke vanlige prøver lenger, vi driver med nye måter som kan gjøre at man får huske ting bedre. etter at jeg har fått karater i temaet, så får jeg bare noe med 2 / 3. og jeg har sagt mer enn 20 ganger til lærerne at jeg trenger å vite at hva som jeg burde ta/skrive.. eller som jeg ikke burde gjøre for de et det viktig å kunne vite til neste gang også lærer jeg av det, men de sier ''at alt kommer til å gå bra etter hvert/hvert år''. jeg kan ikke vente til nesten år, de teller karakter.

SVAR

Besvart 08.01.2018 22:11:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil du skal telle for karakteren?

I dag får du karakter etter oppnåelse av kompetansemålene for faget. Innsats skal ikke telle når karakterene settes. Hva mener DU skal telle?

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle