Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg tykk, og har lyst til å trene hele kroppen. Hvordan gjør jeg det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er muslim jente på 15 år, jeg føler meg veldig tjukk i 2017 enn det jeg var i 2016. jeg får ikke lov til å gå på trening som kan hjelpe meg, og jeg spiser veldig mye mat. jeg klarer ikke å spise mindre og jeg vet ikke i hva slags mat er det mye eller mindre fett. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? jeg har lyst til å trene hjemme men jeg vet ikke hvilken trening kan være bra for HELE kroppen min. jeg føler også på youtube. men altså jeg har lyst på magetrening (magen min har kommet helt ut), hender, ryggen og føtter, jeg vil ha trening som er med dette å gjøre. jeg har også tjukk fjes også og vil gjerne har litt tynnere. jeg føler også på youtube for å finne videoer som kan hjelpe meg. har du noen gode treninger for HELE kroppen som jeg kan gjøre hverdag? og som kan får meg trynnere raskere? jeg kunne finne svar her i ung.no men jeg er så sliten av å finne sonne ting :( så vær så snill hjelp meg jeg vil ikke være mer tjukk lenger. jeg vil gjerne få god svar av deg Mvh meg :)

SVAR

Besvart 08.01.2018 20:56:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
account_circle