Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg utdanne meg eller lære om koding og programmering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg har lyst til å starte med programing/koding siden jeg ikke kom inn på IKT(linjen jeg egt ville gå på i videregående)måtte jeg droppe ut av videregående siden linjen jeg gikk ble altfor kjedelig... Jeg har alltid vært interessert i koding og PC’er, men greia er at jeg aldri vist hvor jeg kan starte. Er det noen bøker eller noe sånt som kan være lurt å ta en titt på? Skal prøve å søke meg inn på IKT igjen til neste år, men er fortsatt usikker på om jeg kommer inn. Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kommer inn på det jeg egt vil studere videre i livet? Faen, da blir jeg hjemløs og uteligger da... Hjelp!!!!

SVAR

Besvart 19.01.2018 12:43:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
attach_file

Hvem har rett på hjelp fra oppfølgingstjenesten?

Ikke søkt videregående skole? Sluttet på skolen eller som lærling? Oppfølgingstjenesten arbeider med og for ungdom som har rett til videregående opplæring.

 

Les mer
account_circle