Hopp til hovedinnholdet

Æ har det ikkje bra lenger med verken mæ skjøl eller med klassen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei æ har ett ganske stort problem, og det går utover alt. Æ har det ikkje bra lenger med verken mæ skjøl eller med klassen min. Æ føle bare at æ blir holdt utenfor av de andre, og æ har opplevd d før både på barneskolen og ungdomsskolen. Æ e deprimert og alt er et ork, det er så vidt æ gidd å stå opp ifra sænga mi, æ bor og går på en folkehøyskole. Æ føle åsså at æ e så jævla lei skolen og de andre. Så føle æ at det e to i klassen min som bare dirigere og skal liksom «belære» mæ. Æ føle heller ikkje at ting dem snakke om e nåkka særlig gøy, og ting æ like å snakke om like ikkje dem. Æ har hjemlengsel og vil hjem. Æ tør så vidt å snakke om det til noen, og læreren våres har vært borte i heile januarmåneden, og vi har hatt vikar. Æ synes det er skummelt å snakke med læreren våres om trivselen min, han er jo streng å sånt. Men æ synes ikkje at han tar mæ på alvor, han sier bare at æ må gjøre sånn og sånn liksom. Han har aldri spurt mæ om kofførr æ ikkje bidrar til ting. Æ træng hjelp!

SVAR

Besvart 28.01.2018 18:03:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle