Hopp til hovedinnholdet

Har lærere lov til å snakke om enkeltelever til andre elever?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk vite av en venninne at kontaktlæreren min har sagt til henne at jeg er på et lavt nivå i forhold til henne i matte. Det kan hende at venninna mi har sagt/hørt feil og at læreren min sa at jeg ligger på et lavere nivå enn henne i matte (egentlig det samme). Men jeg synes dette er veldig sårende, uansett om læreren min ikke mente dette på en dårlig måte. Jeg vet selv at jeg ikke er den flinkeste i matte, men jeg prøver mitt beste. Kan en lærer si noe sånt til en annen elev? En annen ting er at jeg er veldig sjenert, og det er vannskelig for meg å ha et godt forhold til en lærer. Jeg stoler ikke på kontaktlæreren jeg har nå pga at jeg føler at hun ikke forstår meg, og derfor er det vannskelig for meg å snakke med henne om ting jeg sliter med osv. Så det jeg lurer på er om jeg kan bytte kontaktlærer? Vi har tre lærere, og hver elev får en av dem som kontaktlærer. Jeg har et godt forhold til den ene læreren, og jeg føler at jeg kan snakke med henne. Men er dette en grunn?

SVAR

Besvart 04.03.2018 19:00:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle