Hopp til hovedinnholdet

Hvilken matte skal jeg velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et spørsmål om matte på VGS. Jeg har tenkt til å velge samfunnsfag, språk og økonomilinja på vg2. Jeg ser for meg å jobbe som jurist eller noe samfunnsrelatert i fremtiden. Har 5 og 6ere nå, og jeg går i niende. Men jeg synes at matte er ganske vanskelig, men jeg jobber mye før prøver. Jeg har ikke tenkt til å bli lege o.l (yrker som krever realfag). Er det lurest for meg å velge P- eller T-matte på VG1? Og på vg2, bør jeg velge S1 eller P2- matte? På forhånd takk:)

SVAR

Besvart 16.03.2018 06:20:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle