Hopp til hovedinnholdet

Læreren klikker i timen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som går andre året på musikklinja på videregående skole. Helt siden vg1 har jeg hatt en mannlig lærer som er kul utenfor undervisning, men som blir brydd, upedagogisk, skummel og rett og slett fæl i timene vi har. Dersom vi har ulike prosjekter i grupper, eller individuelt og ting ikke gå etter hans planer, eller standarder, klikker han fullstendig. Og dette på en upedagodisk måte der han kan finne på å holde seg for ørene og si «bla’bla’bla» dersom vi prøver å forklare oss.. Det er flere som har måttet forlate undervisningen der han har fått dem til å begynne å gråte. Dette skriver jeg på vegne av flere, der alle på linja er forskjellige, men flertallet har samme syn på denne lærerens upedagodiske handlinger. Vi har tidligere sagt i fra til avdelingsleder, men læreren jeg snakker om, blir ikke noe bedre av å høre det, virker det som.. What to do?

SVAR

Besvart 11.04.2018 14:30:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
account_circle