Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg strever med leksene mine. Jeg er veldig deprimert osv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg strever med leksene mine. Jeg er veldig deprimert osv. Det er ikke alltid jeg klarer å gå på skolen når ting er helt nede osv, men jeg klarer ikke å gjøre de bra fordi det skjer så mye annet oppe i hodet mitt. Å hver gang jeg prøver så godt jeg kan begynner jeg bare å gråte fordi jeg ikke klarer det. Jeg kan sitte opp hele natten bare fordi jeg blir redd for å få kjeft av lærerne osv,fordi jeg vet ikke hva jeg skal si. Å tørr heller ikke å svare. Jeg har fått beskjed om å gjøre leksene mine bedre osv, å psykologen min har sagt til læreren min at jeg strever med lekser osv men jeg får fortsatt ikke mine «behov» å det gjør det bare enda vanskeligere for meg å være på skolen. Jeg strever også mye med presentasjon å tørr ikke å vise fra uansett hvilken konsekvenser jeg kommer i. Jeg blir stresset å begynner å gråte. Hva skal jeg gjøre for at det skal bli lettere?

SVAR

Besvart 17.04.2018 21:22:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
account_circle