Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har lyst til å gå på folkehøgskole.

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er en jente på 15 som lurer på hva folkehøgskole egentlig er! Jeg ønsker å starte IB-linja på videregående og bli noe innenfor forskning, vet ikke helt hva enda. Men så har jeg hobby innenfor Korean-Wave, (En interesse for Sør-Korea), og jeg fant en folkehøgskole på Hadeland som har dette som linjefag! Jeg er veldig interessert, men det er to problemer/spørsmål jeg står ovenfor; Det ene er at jeg ikke har lest noen steder at det er vanlige fag? Er det ikke vanlige fag (som matte, naturfag, norsk, osv.) på folkehøyskoler? For i så fall vil jeg jo ikke glemme noe viktig jeg kan ha lært fra videregående! Og for det andre så må jeg søke om lån, men er det da mulig å søke om nytt lån når jeg begynner å studere? Er det slik at man bare får "en viss mengde penger på skole generelt" eller kan man få flere lån etterhvert som man begynner på ny skole? Og må jeg betale ned lånet igjen slik man må med lånte penger fra banken? På forhånd, takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer