Hopp til hovedinnholdet

En jente i klassen er veldig slem mot meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er en jente i klassen min som ikke er så veldig snill. Før var vi bestevenner men så opprettet hun en gjeng med to andre jenter i klassen. Jeg ble utestengt O hadde det ikke bra. Gjengen ble etter hvert oppløst og hun begynte og BARE være med en av jentene i gjengen. Det virket som om hun hatet meg. Hun løy til meg og når jeg spurte om å ta følge hjem og bli med hjem sa hun at hun ikke kunne og bled med en annen hjem jeg ble helt knust. Hun fortsatte sånn hele tiden og var spydig mot meg. Jeg tokk det opp med læreren men han bare kalte inn til jentefest men det hjalp ikke i det hele tatt. Dette har pågått i et halvt år nå på en fest var hun så slem mot meg at jeg bare satt oppe på rommet til vennen min å gråt i 90 min. mens de andre så på film. Hjelp

SVAR

Besvart 07.05.2018 06:20:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle