Hopp til hovedinnholdet

Jeg stresser og har lite motivasjon for skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har så lite motivasjon til skole. jeg føler at det er hele tiden stress og jeg aldri får slappet av. ofte så gråter jeg også fordi jeg har så lite lyst til å gå på skolen, fordi jeg bare føler stress. vi har alltid mye lekser og prøver gjennom hele uken, i tillegg i helgene så må vi jobbe fordi det er lekse/prøve på mandagen igjen. Det er ikke det at jeg strever på skolen, fordi jeg får ganske så bra karakterer. og jeg har venner jeg er med. men jeg bare klarer ikke mer på en måte, jeg føler at det blir for mye på en måte. er det noen mulighet for at det kan bli bedre? fordi noen ganger så sier jeg at jeg er syk fordi det blir for mye for meg og når jeg har fått typ en eller to dager fri så får jeg mer motivasjon igjen. kan man få hjelp til dette? liksom er det muligheter til å få en eller to dager fri i uken? Ps: ingen vet at jeg føler slikt, og jeg har noen andre problemer som ingen vet om heller. så jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til noen.

SVAR

Besvart 12.05.2018 12:03:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
account_circle