Hopp til hovedinnholdet

Folk begynner å bli lei av meg.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det jeg skriver om her, merker jeg mye i skolehverdagen, men også i hverdagen min generelt. Heihei. I det siste har jeg merket at folk begynner å bli lei av meg. Jeg er tydeligvis veldig kjedelig å være med, og gjør ingenting spennende. Jeg forstår ikke dette helt fordi jeg er veldig eventyrlysten og prøver hele tiden noe nytt, på alle måter. Det er alltid jeg som prøver det rareste på menyen, og det er alltid jeg som tar en ny vei jeg aldri har sett før. Det å bli kalt kjedelig er... kjedelig! Folk rundt meg begynner å bli lei av meg og når jeg spør om å finne på noe så får jeg i svar at de har en avtale med noen andre. Når jeg spør om å få være med begge de to så sier de ''For å være ærlig så syns vi ikke at du er så kjekk og spennende å være rundt, og vi vil helst bare være oss 2'' Men de legger ut på sos.medier at de er med 15 andre stk itillegg? Det er ikke noe kjekt. Jeg vil ha nye venner itillegg, men orker ikke å være på ''leit''. Har du noen tips? Føler jeg gjør alt galt

SVAR

Besvart 10.06.2018 06:30:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle