Hopp til hovedinnholdet

Sliter med prestasjonsangst. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Ender ofte opp med å spørre om ting her, fordi jeg rett og slett ikke har noen andre å prate med. (Jeg har prøvd flere forskjellige helsesøstre og psykologer, de fant ingen løsning så jeg pratet med bup, fant ikke noe hjelp der heller) Jeg vil så gjerne, det er det som er tingen. Hadde bursdagsfeiring idag, ble 14-år og endte opp med å få en ny mobiltelefon. Når jeg åpnet gaven og fikk all oppmerksomheten og alle pratet til meg, så kjente jeg bare at tårene presset på. Prøvde å holde det inne, men der raste jeg sammen, rett foran ALLE sammen. Lignende sitvasjoner har hendt mange ganger på skolen, hvis lærerene prater til meg eller hvis det er framføring. Framføringen er helt klart min største frykt og jeg ender opp med å være borte fra skolen, dette er rett og slett en helt forferdelig opplevelse og jeg vil så gjerne være på skolen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har vansker med å sosialisere meg eller vite hvordan jeg skal starte en samtale. Jeg vil så gjerne ha hjelp. Takk

SVAR

Besvart 12.06.2018 14:10:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle