Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi sladret om meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hun ene bestevennen min for 9 år snart sladrer på meg til en annen person. Jeg ble ganske såret for det, og hun brydde seg ikke noe om følelsene mine. Dagen etter holdt jeg meg unna henne. Jeg har to bestevenner og hun som sladrer på meg sa noe til den andre venninna mi som gjorde at hun kom opp til meg og sa "du kan ikke oppføre deg sånn, hvis du forsetter sånn vil du miste oss". Jeg kunne ikke tro at begge to hadde nå gått mot meg. Hun ene viste ikke hvordan jegbfølte det en gang. Jeg så til henne at det som hadde skjedd var mellom meg og henne andre. Etter denne hendelsen har vi lissom ikke blitt det samme. Akkurat da følte jeg at ingen brydde seg om mine følelser. Det verste er vel at hun som sladrer på meg sa "hvordan skal jeg vite om noe er galt hvis du ikke sier noe", men hun sa aldri noe til meg om hun ikke likte det jeg gjorde, som gjorde at hun sladret på meg. Tenker jeg feil på dette? Er det jeg som overdriver alt sammen? Jeg ble veldig såret. Trodde ikke hun ville gjøre det

SVAR

Besvart 20.06.2018 18:17:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle