Hopp til hovedinnholdet

Bytte skole før skolestart

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år skal begynne i 9. Nå. Men jeg liker ikke denne skolen jeg går på har få venner mange misliker meg og den populære jenta på skolen hater meg og da blir mange påvirka av hun!!! Men jeg har hatt lyst til å bytte skole siden 5. Klasse men har aldri tørt å sakt i fra til noen, før i 8. Da sa jeg det til mamma men hun sa nei men tror ikke hun skjønte hvor ille det var, dette året har børt det værste skole æret noen sinne!!! Har gråter hver kveld siden har hatt angst for å gått på skolen. Fra høst til jul men i jula fikk jeg noen nye venner men så når mars kom ditcha de meg begynte å baksnakke meg og utestenge meg. Og i tillegger er jeg ikke den beste på skolen sliter mye og de fleste lærerne hater meg også! Men jeg har lyst til å bytte til en skole i byen der går bestevenninna mi og alle venninnene mine og det er myr bedre regler og lærere der. Så spørsmålet mitt er om hvordan jeg får bytta skole før skole start?

SVAR

Besvart 15.08.2018 19:09:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
account_circle