Hopp til hovedinnholdet

Begynt på vg1, trives ikke i klassen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nettopp begynt på vg1, og jeg er ikke særlig fornøyd med klassen min. Jeg meldte meg først på å ha et ekstra-fag, men tenkte meg om og ringte skolen for å si at jeg ikke ville ha disse ekstratimene i skoleuken. Det jeg ikke visste var at jeg fortsatt ble satt opp i samme klasse som folkene som valgte å ta dette ekstra-faget. Disse folkene, mildt sagt, er ikke helt min type folk. Jeg føler at det er vanskelig å bli venn med dem fordi det er så vanskelig å snakke og være sosial. Jeg synes selvfølgelig skole er viktig, men å være sosial er minst like viktig i mine øyne og jeg er veldig redd for at jeg har kommet i en klasse hvor skole bare er i fokus. Skal jeg bytte klasse for å komme med folk som er mer som meg, og i såfall hvordan er det mulig å argumentere for å bytte klasse med et slikt grunnlag? Jeg vil heller være med andre typer folk en de som er i klassen, og å møte venner fra andre klasser i friminuttene er ikke det mest optimale å gjøre 3 år i strekk.

SVAR

Besvart 23.08.2018 20:41:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle