Hopp til hovedinnholdet

Ei jente jeg sitter ved siden av fingra seg selv.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg går på studie og sitter ved siden av en jente. I dag så tokk hun jenta hånd i bukse lomma si. Også begynte hun å fingre seg selv. Jeg gjora som jeg ikke så henne men jeg så henne. Jeg ble veldig kåt jeg har aldri blitt så kåt som i dag. Etter vert så la hun merke til at pikken min ble stiv. også stoppet hun.

Besvart 14.09.2018 19:15
 

Svar
Hei gutt 16!

Du forteller om noe som skjedde med deg mens du var på skolen. Jeg kan ikke se at det er noe du lurer på eller vil spørre om. Skulle det være det, må du gjerne sende inn et nytt spørsmål.

Uansett så er det du forteller om i spørsmålet ditt noe som ikke er rart eller uvanlig. Når en er midt i puberteten, er en ofte kåt og en kan føle det som om kroppen koker av kåthet. Noen ganger forstår en hvorfor det skjer, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv. Blir en kåt, er det å fingre eller onanere seg selv en fin måte å takle det på.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag