Hopp til hovedinnholdet

Planen da jeg startet på ungdomskolen var å begynne helt på nytt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har nettopp startet på ungdomskolen. Det gikk veldig greit, folk la merke til meg og jeg fikk mye oppmerksomhet. Det har gått noen uker og nå har det forandret seg fullstendig! På barneskolen var jeg ikke meg selv. jeg fortalte løyner om meg. Og jeg sa jeg hater gutter og aldri vil få meg kjæreste. Nå angrer jeg. Jeg er veldig forelska i en gutt i den nye klassen min, og de gamle vennene mine syntes det bare er rart når jeg snakker/er med gutter. Jeg er veldig redd for hva de syntes. Jeg har litt kjøpe press på det med klær. Men jeg vil ikke kjøpe de klærne jeg egt liker, fordi de gamle vennene mine fikk et helt annet inntrykk av meg enn de i den nye klassen min. Jeg prøver å ikke bry meg så mye om det, men det går ikke. Planen da jeg startet på ungdomskolen var å begynne helt på nytt. Få meg nye venner var hovedpunktet. Og det klarte jeg helt fint, så var det de gamle vennene mine som ødela. De henger etter meg for å plage meg. De slenger dritt om meg til de nye vennene mine!

SVAR

Besvart 18.09.2018 15:00:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle