Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke de karakterene jeg ønsker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går i 10. klasse nå og jeg er trist og litt umotivert til norsk og engelsk. Jeg syns at engelsklæreren og norsklæreren min er kjempestreng på karakterene, og at de har favoritter i klassen (de som leser bøker osv) Hvis jeg greier å få en 5 i norsk eller engelsk har jeg kun flaks. Jeg føler at jeg kun trenger å gi 80% av meg selv til en tentamen fordi det aldri er bra nok for disse lærerne. Jeg hadde en prøve for en stund siden som jeg syns gikk kjempebra. Trodde jeg skulle få 5, men jeg fikk heller 4. Etter dette skjedde, tenker jeg at jeg rett og slett at jeg ikke er bra nok. Jeg gjorde mitt beste, og prøven var jo så enkel. Jeg må slutte å tenke positivt, fordi da ender jeg opp med å bli skuffet. Jeg blir så trist at jeg pleier å gråte fordi jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 22.09.2018 17:54:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Seks tips for å bli bedre i engelsk

Engelsk er en viktig del av hverdagen vår, likevel kan du føle deg litt utrygg når du selv skal skrive eller snakke på et fremmed språk. Her er seks tips til hvordan du kan bli flinkere i engelsk - og andre språk.

 

Les mer
account_circle