Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke på skolen og vil droppe ut

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har fått en linje jeg ikke har lyst på som er helt nytt for meg, og en skole jeg ikke trives på. Jeg har fått kallenavn-er og ofte alene uten venner. Jeg har også lagt merke til at jeg har spist mye mindre fordi når jeg kommer hjem fra lange skoledager så er jeg sliten, trøtt ta meg en blund våkner på 8 tiden pleier å spise middag og bruker mange timer på lekser og prøve å forstå, men det går bare ikke og jeg blir syk av det, gruer meg til å gå på skolen.Jeg har gitt Elektro 4 uker og har opplevd de ukene som de verste i hele mitt liv.Fikk 8 valget ganske skuffet.Så jeg og rådgiveren tok oss en prat der jeg fortalte alt, hun sendte meg til Bjerke der de skulle vurdere å ta meg inn, men dessverre gjorde ikke de det fikk vite det idag, det er plass på STD business på Bjerke men hvorfor ikke ta meg inn pga jeg ikke gjorde det så bra i 10. Nå så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, og vil gråte all ut. Jeg føler meg skuffet og har ikke noe annet valg enn å droppe ut. føler meg trist.

SVAR

Besvart 30.09.2018 15:04:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Pause fra videregående?

Mange dropper ut av videregående skole før man er ferdig. Det er mange årsaker til dette, men det er lurt å starte opp igjen etter pausen.

 

Les mer
account_circle