Hopp til hovedinnholdet

Sliter veldig mye med angst og depresjon. er hjemme, har fravær fra skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 13 år gammel jente som . Jeg synes deg er bedre, men jeg tror jeg mister vennene mine og vet ikke hvordan jeg skal lære det jeg må. Når jeg er hjemme har pappa laget en plan for meg, men jeg synes jeg ikke lærer så mye fordi jeg gråter så mye når han ikke er hjemme): (mamma er på jobb). Poenge mitt er må jeg gå til en psykolog for å fikse problemene mine og komme meg tilbake på skolen? Jeg har prøvd 2 ganger og det hjalp ikke, de ble faktisk værre. Plis svar jeg vill ikke miste vennene mine eller få dårlig jobb:( Sorry hvis det er noen skrivefeil.

SVAR

Besvart 02.10.2018 19:55:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle