Hopp til hovedinnholdet

Eg har ikkje så mange venner, og veit ikkje ka eg skal gjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Eg er ei jente på 17 livet mitt er ei Berg å dalbane. Det starta på barneskulen noke eg ikkje skal gå i detalje i, so blei det verre på ungdomskulen skal heller ikkje prate om det, men på vg1 blei det bedre.Akkurat no e det forferdelig igjen. Eg går no vg2 å eg går på en anna skulen enn det eg gjor på vg1, eg angra ikkje på valge med å skifte skule, men valget har komt med mange nedtura. Eg føler meg ganske ensom i klassen, ikkje mange å ver med, og eg har eit problem å stole på folk for eg har mista så mange venner opp gjennom livet ved at dei he ditcha meg. So skulen e rett å slett jævlig. På fritida er eg som oftest aleine også, sida ho eine e kun med typen ho he glømt meg helt, å uansett kor mange ganger eg prater med ho vil ikkje ho høre på meg. Den andre venninne driver å soller rundt med dei andre vennene hennes slik ho med har glemt meg. Eg veit ikkje Ka eg skal gjer for eg har ikkje så mange venner eg kan finne på ting med, snart e d 0. Har du tips/råd som kan hjelpe meg?

SVAR

Besvart 04.10.2018 18:28:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle